Skapa din personliga tavelvägg

Att skapa en tavelvägg har kommit att bli allt mer populärt. Med utvalda bilder tillåts du pryda en vägg full av personlighet som ger karaktär till rummet. Fördelen med en tavelvägg är att du enkelt kan välja att byta ut motiven om du tröttnar, eller kanske önskar du byta till motiv som matchar vår årstid. Möjligheterna är många och trenden kring att skapa en tavelvägg är en trend vi hoppas kan få vara här för att stanna. Med några tips och trix kan du lyckas i skapandet av din tavelvägg och även så med att lyckas göra denna livfull. Du som önskar skapa en allt mer personlig och privat tavelvägg kan välja att använda dig av dina privata bilder för att låta du som person lysa igenom. En tavelvägg bringar mycket till vårt rum och det är viktigt att hålla den röda tråden för att undvika att skapa ett rum som känns stökigt och rörigt.

Tips vid skapandet av en tavelvägg

Att skapa en tavelvägg låter lätt i tanken men när det ska skrida till verket blir vi allt för ofta ståendes utan vetskap om hur vi ska mixa och matcha för att fånga den känslan vi är ute efter. Vad vi väljer att hänga på våra väggar talar mycket om oss som person och tavlor ger liv till vårt hem. Det finns ett par tips för dig som är i tankebanan på att komma igång och skapa dig din tavelvägg. Att tänka enhetligt är det främsta tipset för dig som vill skapa en tavelvägg. En tavelvägg bringar och ger liv till ett rum. Genom att skapa en enhetlig vägg som matchar övriga rummet och dess möbler kan du undvika att skapa en känsla av rörigt. Upplever du att du har ett platt rum kan färger och motiv vara något för dig att satsa på och vice versa för dig som önskar att tona ner. Lägg ut samtliga motiv och tavlor på golvet innan du väljer att sätta upp dessa på väggen. Detta ger dig möjlighet att kunna flytta om tavlorna tills du finner rätt ordning som faller dig i smaken.

Att skapa en levande tavelvägg

Det är en konst i sig att skapa en tavelvägg som matchar ditt hem och din stil och allt för ofta upplever vi att vårt verk känns platt och livlöst. Att skapa en tavelvägg som medför en känslan av livfullhet i sig är oerhört svårt och något de flesta misslyckas med. Genom att blanda och mixa med olika typer av verk i din tavelvägg skapar du en allt mer levande känsla. Att mixa och matcha olika posters och foton med tavlor av olika struktur gör att du kan lyckas i skapandet. Upplever du att du ändå inte riktigt tycks nå hela vägen fram kan du prova att även mixa med ramar och blanda olika storlekar. Med dessa knep kommer din tavelvägg bli allt mer livfull och händelserik.

Med dina privata bilder

Något som allt fler väljer att göra i sitt hem är att skapa en tavelvägg fylld av sina privata bilder. Vad är mer personligt än bilderna vid tog vid olika evenemang, på resan, den vackra soluppgången eller bilden som var er sista tillsammans. Bilder tillåter oss att minnas personer, känslor och upplevelser. Bilder tar vi för att spara och för att kunna blicka tillbaka på. De tillåter oss att åter få uppleva en känsla. Vissa med glädje och kärlek, andra med skratt och vissa med sorg. Att låta ditt hem prydas av en tavelvägg med dina privata, egentagna bilder är en god idé för dig som vill skapa en vägg fylld av personlighet, kärlek och inte allra minst värme.

Lämna en kommentar