Gör statyer som en del av din inredning

Statyer som en del av din inredning – Bakom lämnar vi nu oss en tid präglad av minimalisk inredning och välkomnar åter tillbaka hem fyllda av trevlig inredning. Våra vaser, skulpturer, prydnadssaker och statyer får åter göra entré, och tillåts fylla våra hem med värme och karaktär. En beige balans där jord- och naturnära färger är det som syns i våra moderna hem och genom att åter låta statyer i böljande former bli en del av vårt hem väcks detta åter till liv. Vi söker nu efter att sätta en personlig prägel och skapa karaktär där vår personliga stil och smak ska få skina igenom. Att låta statyerna ha en färgklick är även det allt mer önskvärt. Du kan enkelt välja att placera en staty i din bokhylla, på ditt soffbord eller på en ensam piedestal.

Vi välkomnar åter statyer

Statyer tillför liv till vår inredning och sätter en prägel på vårat hem där vår personliga stil och smak tillåts skina genom. De senaste gångna åren har minimalisk inredning varit en trend som valt att omfamnas, och detta med en något besvikelsen suck. Vi kan nu vara lugna och andas ut! Vi välkomnar gladeligen åter trenden att åter dekorerar och inreda våra hem utifrån tankesättet ”more is more” och vi kan dra en lättnadens suck. Våra hem går idag i en beige balans där vi håller oss nära jord och natur vi val av färger och inredning till hemmet. Under de senaste åren har det vara minimalistisk inredning som varit på tappet och detta har kommit att göra våra hem vackra, men bortfall av liv och händelse har kommit att bli ett resultat. Detta har nu kommit att nå ett slut och inte allra minst är det nu statyer som ska pryda vår hem, inomhus som utomhus.

Så inreder du med statyer

Det är nu åter dags att göra prydnad, vaser och statyer till en del av vårat hem. Uppåtgående trender som är på intåg är pasteller, färgklickar, böljande former och transparent inredning. Vi önskar fortfarande att behålla de jordnära och beigea färgerna i vårat hem samtidigt som vi nu önskar få in allt mer färg och rörelse, och detta med hjälp av statyer. Statyer ger oss stilkrock i relation till vårat i övrigt moderna hem, och det är detta vi är på jakt efter. Låt statyer bli en del av din bokhylla, placera den på en piedestal, häng upp på väggarna eller gör den till en del av ditt soffbord. Möjligheterna är många och du kan enkelt skapa din allt mer personliga atmosfär. Viktigt att ta med dig när du är på jakt efter de perfekta statyerna är att låta din personliga smak och stil få vara en stor del vid valet för det är just det våra hem idag suktar efter; att få en personlig prägel.

Statyer utomhus

Det är inte enbart inne i vårat hem som vi väljer att inreda med hjälp av vackra statyer. Detta är en trend som fått möjlighet att också flytta ut och dekorera vår utomhusmiljö. Genom att låta statyer bli en del av vår utomhusmiljö kan vi skapa en varm, unik och personlig atmosfär för oss att njuta av. Vårt ögon tillåts vila på vackra ting. Och här är det inte enbart statyer av mindre storlek som gäller. I din trädgård tillåts nu statyer av större storlek göra entré för att skapa karaktär och liv. Större statyer skapar en visuell effekt som allt oftare är slående. Här är det rostfritt stål som gäller. Du som önskar ha statyer utomhus kan nu låta din kreativa sida få tala. Med allt från att låta statyn stå fritt som den är till att göra den till en del av ett arrangemang är möjligheter. Här ska din personliga stil och smak få lysa igenom och du som önskar kan välja att göra belysning till en del av din staty för att, när mörkret faller, skapa en oerhört vacker och unik utomhusmiljö.

Lämna en kommentar