Öppen spis utan skorsten

Öppen spis utan skorsten – Att ha en öppen spis i sitt hem är något som allt fler drömmer om men utan en bostad där en skorsten finns tillgänglig känns detta som något omöjligt. Eller kan det vara så att du upplever det krångligt, något tidskrävande och aningen dyrt med en vedeldad braskamin? Idag återfinns möjligheten att ha en öppen spis som inte kräver en skorsten.

En braskamin som inte kräver en skorsten är minst lika trevligt och sprider stämning, samtidigt som du slipper sotet som annars hör till samt införskaffandet av ved. En skortstensfri öppen spis drivs med hjälp av el, bioetanol och gasol. På marknaden återfinns idag ett brett utbud av olika varianter i alla dess olika stilar för att du ska kunna finna den spisen som faller dig helt i smaken. Låt en öppen spis få bli en del av din inredning.

Öppen spis som inte kräver skorsten

Idag finns det ett flertal olika varianter för dig som önskar installera en öppen spis men som inte riktigt har möjlighet att nyttja äkta vara där en skorsten krävs. Detta möjliggörs då dessa drivs med hjälp utav antingen el, gasol eller bioetanol. Oavsett vilken källa du önskar att din spis ska nyttja finns det ett par varianter att välja mellan för att finna rätt för dig och ditt hem. Allt fler suktar efter att ha en öppen spis i sitt hem. Detta kommer att föra in ytterligare värme och en känsla av lyx i vårt hem.

När hösten och vinter gör sig påmind kan vi med en öppen spis som inte kräver en skorsten komma att göra vårt hem allt mysigare och trivsammare där du med en öppen spis kn göra rummet allt mer enhetligt. Att göra en öppen spis en del av din inredning är ett enkelt tips för att göra ditt hem allt lyxigare och varmare.

Olika varianter att välja mellan

På marknaden återfinns idag ett flertal olika varianter i såväl storlek som utseende av öppna spisar för dig som inte har tillgång till en skorsten. Dessa driva av el, bioetanol eller gasol och du kan vara så säker på att du, med detta breda utbud, kan komma att finna rätt för just dig och ditt hem. Oavsett vilken stil och smak du har kan du finna en öppen spis som kommer passa in perfekt i ditt hem med din redan befintliga inredning.

Är det en klassisk variant du är intresserad av, eller är det en mer modern, en vägghängande eller en rund kamin? Varianterna är många för dig att ta del av. Näst intill samtliga går att driva med hjälp av el, bioetanol samt gasol för att du ska kunna få tadel och installera den som du önskar. Idag återfinns det ett brett utbud av olika varianter av öppna spisar som inte kräver tillgång till en skorsten.

Fördelar med öppen spis utan skorsten

Att installera en öppen spis där en skorsten inte finns tillgänglig kommer med en del fördelar. Främst blir denna installation både enklare, smidigare och billigare för dig. Ytterligare fördel är att du kan välja att placera din öppna spis vart som du behagar ha den. Bortom detta är detta det miljövänligare valet där utsläppen är markant mindre.

När hösten och mörkret som där medföljer gör sig påmind önskar vi en ökad mysfaktor i vårt hem där en öppen spis kan komma att uppnå detta. När solen sedan åter gör sig påmind när våren närmar sig kan du, tack var den skortsensfria spisen, välja att flytta ut den på uteplatsen eller i uterummet för att där kunna nyttja den under sommarens härliga kvällar. Du kan enkelt välja att installera en öppen spis i ditt hem även du och med en marknaden som tillåter dig ta del av ett brett utbud av olika varianter med ett flertal olika stilar kan du återfinna den som faller dig, och ditt hem, i smaken.

Olika varianter hittar du hos Bauhaus

Lämna en kommentar