Köpa Garden igloo – Smycka tomten med en snygg trädgårdsdetalj!

En Garden igloo är perfekt för dig som gillar att spendera tid ute i trädgården, även på vintern. En Garden igloo är precis vad det låter som, en igloo ute i trädgården. Fördelen med en Garden igloo är att de har gott luftflöde, de är stabila och håller en jämn temperatur. De är dessutom lätta att montera upp och det krävs heller inget bygglov eller liknande.  

I en Garden igloo kan du sitta i året om, även när det är vinter.  Du kan få stor användning av en igloo på flera plan då du även kan förvara dina växter i den. En igloo är därför perfekt för dig som älskar att ta hand om trädgården, vi listar i denna artikel dess fördelar och användningsområden! 

Användning av en Garden igloo 

En Garden igloo är en väldigt smart investering för dig som äger växter och blommor. Den är bland annat bra att använda under varmare sommardagar för att skydda växter från starka UV-strålar. Detsamma gäller under det kallare halvåret då den skyddar mot kyla. Igloon hjälper och skyddar dina växter från både frost och kyla som kan förstöra dina växter om du låter dem stå ute.  

Utöver att skydda växter och blommor så kan de även användas till massa annat. Du kan skapa en väldigt mysig och fin utomhusmiljö och ett till rum med hjälp av en Garden igloo.  

Ställ in en soffa, balkongbord, fåtölj eller liknande och använd igloon som ett uterum. Du kan även använda de som ett lekrum till barnen. En del igloos är dessutom flyttbara, ett utmärkt alternativ kan vara att placera den över jacuzzin! 

Olika typer av Garden igloos 

Det finns väldigt många olika varianter när det kommer till Garden igloos. Det kan därför vara knepigt att välja vilken modell du bör investera i. Någonting du bör tänka på vid val av modell är vad du ska använda den till. En del igloos är försedda med funktioner och egenskaper som är mer anpassade för en viss typ av användning. 

Garden igloos finns tillgängliga i olika storlekar, både till höjd och kvadratmeter. Du behöver därför ha dig och din trädgårds storlek i åtanke innan du gör ditt val.  

Olika modeller har dessutom olika slags design och tillbehör som du kan köpa till. Till en del modeller kan du bland annat köpa till en skuggduk eller ett myggnät. Innan du köper en Garden igloo är det därför en fördel om du jämför många olika modeller mot varandra för att kunna göra ett mer skräddarsytt val. 

Montera upp en Garden igloo 

Att montera upp en Garden igloo kan låta svårare än vad det egentligen är. Det går imponerande nog mycket snabbt och är väldigt smidigt, då du efter endast ett par minuter kan börja dekorera och ställa in möbler eller växter i igloon.

Ett stort plus är även att du inte behöver använda dig av en massa verktyg för monteringen. Det viktigaste du behöver ha i åtanke när du fått hem igloon är att bestämma och ställa den på den plats du tänkt ha den på i din trädgård. 

Vid köp av en Garden igloo får du med dig alla redskap du behöver för att enkelt kunna montera upp den, samt en monteringsanvisning som guidar dig till monteringen. Det är även vanligt att de olika delarna är markerade med olika bokstäver för att göra monteringen ännu enklare. 

Genom att investera i en Garden igloo kan du förlänga din tomt och din trädgård med ett separat utrymme för vad du vill använda igloon till. Börja jämföra olika modeller redan idag för att hitta den perfekta Garden igloon för dig och din trädgård!

Lämna en kommentar