Strandfiltar

Vi älskar att spendera tid på stranden under de varma soldagarna, i de vackra solnedgångarna och det är det perfekta stället för oss att koppla av. Vi uppskattar att spendera dagar på stranden, men den sand som vi alltid tycks få på vår filt samt ta oss hem är inte lika uppskattat. De senast gångna åren har den strandfiltar som är fria från sand blivit allt mer populärt, och vi kan förstå varför. Detta är filten som håller din filt fri från sand genom att den är gjord av ett nät som låter sanden falla igenom samt i ett material som torkar snabbt. Bortom detta kan du köpa den sandfria filten med ett tillhörande ryggstöd som du kan reglera mellan två lägen. Detta är filten som gör din upplevelse på stranden än trevligare där du slipper släpa med dig allt för mycket saker.

Den sandfria strandfilten

Under en dag som vi spenderar på stranden har vi näst intill alltid ett återkommande problem; sand. Vi tycks ha en dragningskraft gentemot sand och allt för ofta blir vår strandfilt fylld av detta och som vi låter oss irriteras av detta. Det är något som de flesta upplever som ett problem och som vi alla önskar att bli kvitt med. Det är i relation till vår önskan om att inte uppleva att vi har halva stranden på vår filt som den sandfria strandfilten blivit allt mer populärt de senaste åren. Detta är möjligt då denna filt är gjord av ett mycket fint nät, och oftast i två skikt, som gör det möjligt för oönskad sand att falla igenom samtidigt som det inte kan leta sig uppåt.

För att slippa ta sig sand hem

Vi tar gladeligen emot denna nya strandfilt och vi kan förstå varför den blivit så oerhört populär. När vi varit på stranden tycks det alltid som att vi lyckats ta med oss halva stranden hem och vi har sand överallt. Detta är filten för dig som vill vara fri från sand som annars tycks ta över vår filt och för dig som vill slippa ta med dig halva stranden hem. Filten är vanligtvis gjord av material som polyester, nylon och polyeten som är material som torkar snabbt samt är tvättbara. Att denna filt är gjord i material som dessa gör att sanden, när vi packar ihop och skakar vår filt, faller sanden lätt av lätt. När vi badar och återvänder till vår filt är vi blöta och sand fastnar under våra fötter. Vi slipper nu oroa oss för att vår strandfilt ska bli genomsur samt full av sand. Detta är filten som torkar snabbt och sanden som fastnat under våra fötter förblir inte kvar på vår filt när vi torkar.

Strandfiltar med ryggstöd

När vi beger oss till stranden tycks det alltid som att vi tar med oss allt för mycket saker. Med allt från fika, till dryck, solstol och strandfilt. Men detta kan du enkelt undvika. Idag finns det något så fiffigt och bra som en strandfilt med ett tillhörande ryggstöd. Hur trevligt låter inte detta? Du kan idag köpa en strandfilt med ett tillhörande ryggstöd, och vissa modeller erbjuder dig ett ryggstöd som du enkelt blåser upp. Detta är strandfilten som är än mer funktionell för den som önskar kombinera en strandfilt med en solstol och du kan enkelt välja att reglera mellan sitt- och liggläge beroende på vad du önskar. När denna strandfilt med tillhörande ryggstöd inte används packas den smidigt ner och tar minimalt med plats. När vi beger oss till stranden tycks vi alltid behöva släpa med oss en mängd med saker, men med denna smarta och funktionella strandfilt slipper vi detta bekymmer.

Lämna en kommentar